2012-08-31 ? 22:09:38

Vi har bara framtiden kvar



"Först tänker jag fan. Att jag inte är mer som de som vågar. Som reser iväg och upptäcker världen på egen hand. Som skiter i allt här hemma och bara lämnar allt för en stund. Sen tänker jag fan igen. Varför skulle jag vilja vara en sån? Jag är ju lyckligast i hela världen ändå"
2012-08-30 ? 19:32:16

Trixie

Har tagit en liten paus från skolarbetet nu och tänkte bara lägga upp några bilder på Lisas fina hund Trixie som jag fick fota i somras, väldigt tråkigt för min del att lägga upp dom nu eftersom dom är "gamla" för mig men eftersom ni läsare inte sett dom så kvittar det ju, har ingen tid att fota nya projekt just nu så det får bli gamla.
 
Alldelens strax ska jag börja om med mina sysslor igen och hoppas att jag får en del klart idag så att jag inte sitter med allt för mycket på flyget.
2012-08-29 ? 22:07:16

Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är



Ännu en torsdag, ännu en skoldag väntar medans dagarna räknas ner tills flyget stannar i spanien. 
2012-08-27 ? 21:54:00

Lashtoniic

I brevlådan låg detta som jag beställde förra veckan på något extraerbjudande.
Det ska vara i princip samma sak som Xlash, ögonfransar och/eller ögonbryn ska alltså bli mörkare och mer fylliga, jag vet inte riktigt om jag tror på sånt här men tänkte att det kan vara värt att prova för 199kr eftersom jag har så ljusa ögonfransar och ögonbryn.
 
Är det någon som provat någon sån här produkt?
2012-08-26 ? 20:36:37

Sunday

 
Den klassiska söndagsångesten knackade på axeln idag, den sista dagen innan en ny skolvecka. 
 
Jag passade på att göra någonting vettigt, jag städade hela mitt rum för idag var jag på ett sånt humör. Ska väl snart försöka få in lite nytt i rummet men det blir längre fram. Ska nog snart ställa mig i duschen och sedan lägga mig i min nybäddade säng och göra bort lite skolarbete
2012-08-25 ? 21:29:19

Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer

2012-08-23 ? 19:33:00

Det som började som en enkel ordväxling

 
Idag har det regnat och regnat, men man har ju turen att få vara inne hela dagarna när det är sånt väder. 
Det blir max ett inlägg per dag under veckodagarna eftersom det är skola och läxor, plus att jag har min häst att ta hand om så det finns egentligen ingen tid till datorn men jag försöker så gott jag kan för att underhålla den varje dag. Vissa dagar går det helt enkelt inte men då lovar jag att det finns något nytt att se eller läsa dagen efter! :)
2012-08-22 ? 23:47:00

Just nu känns det bra

Börjar den fjärde skoldagen med en skön sovmorgon.
2012-08-20 ? 19:57:00

Falsterbo Horse Show

 
2009 tog jag och min familj bilen ner till Malmö, ner till Falsterbo för att se detta. Det är bland det roligaste jag någonsin har gjort och det var inte första och sista gången jag var där. Vi hade bra platser och bra väder, jag hade en kamera men ingen erfarenhet. Svenska laget kom tvåa den helgen och jag kommer fortfarande ihåg stämningen på läktaren när dom svenska ekipagen red. Suset genom publiken och jublet som överröstade allt annat. Något år ska jag åka dit igen, med mera erfarenhet och en bättre kamera. Jag önskar bara att även jag fick ta på mig en sån där blå väst "Press"
2012-08-19 ? 12:39:24

En dag på stan

 
Igår var det "en dag på stan" här i Lycksele så jag gick ner på stan med mamma en stund och kollade runt lite, senare på kvällen umgicks jag med mycket fina vänner och med rätt sällskap blev det en grym kväll. Därför blev det ingen uppdatering igår, jag hann helt enkelt inte och man kan ju inte alltid prioritera datorn i första hand. 
 
Imorgon börjar skolan ja.. ny skola, ny klass, nya människor. Kul visst men åh så jobbigt. Tröstar mig med att jag ligger i en pool utomlands om tre veckor.
2012-08-17 ? 21:22:00

Promenad i skogen

 
Tog en promenad ut i skogen idag och började fota lite men efter bara någon halvtimme så var jag nästan uppäten av alla myggor så jag gav upp, det får bli en annan dag istället. Några bilder fick jag med mig iallafall, här är två av dom.
2012-08-16 ? 17:15:17

Bokeh bilder

 
Tittade igenom dom ofantligt stora mapparna med mängder av bilder som egentligen inte ens borde finnas kvar. 
Hittade några olika sorters bokeh bilder och började tänka att jag faktiskt borde börja fota mer bokeh, det är så fint, speciellt i bakgrunden på tillexempel porträtt bilder.
 
2012-08-15 ? 17:29:00

Femtonde augusti

 
Det var så varmt i luften idag så jag klippte av ett par jätte sköna men jätte fula jeans till ett par shorts och det funkade ju faktiskt helt okej. Tredje gången i sommar jag har på mig shorts, svalt och skönt :)
2012-08-14 ? 10:40:32

Breakfast

Förvånade mig själv idag och provade äta det här till frukost, och det var faktiskt helt okej. Har aldrig riktigt haft flingor som någon favoritfrukost men det ser ju så gott ut så jag var ju bara tvungen att prova äta det.
 
Sol och inte ett moln, dags att lägga sig ute på altanen!
2012-08-13 ? 23:04:56

Kvällspyssel

 
Var förbi åhléns imorse och köpte ett nagellack för jag hade faktiskt tänkt måla naglarna för en gångs skull
nu när jag ändå har så pass långa att det går att måla dom haha, lite kvällspyssel att göra och en ursäkt för att ligga i soffan och kolla på tv medans det torkar ;)
 
Går för övrigt väldigt tungt med den nya designen med tanke på att blogg.se verkar har problem med deras egna design. Har väldigt svårt för att ladda upp en bild för att få fram url-koden så en header kommer inte på plats. Men det är väl ingen panik antar jag, det får ta den tid det tar.
 
2012-08-13 ? 21:01:33

Sunny day

 
Idag har jag varit med Linnea och tagit vara på den vackra dagen och kände sen att vi ville gå ut och äta så då gjorde vi det och sen åkte vi ner på sommarbetet och red hästarna. Enkel dag att beskriva med klockan är redan 21.00 och först nu slänger jag upp ett inlägg. Men såna här dagar kan man bara inte sitta framför datorn!
2012-08-12 ? 23:03:02

Svar på fråga

Linnea undrade vilket objektiv jag hade när jag fotade den här bilden och för att göra det helt klart så är det ett vanligt macro objektiv och ser ut så här :)
2012-08-12 ? 12:33:38

Linnea Gunnarsson #2

 
Här är några bilder på min fina vän Linnea som jag passade på att ta i Skellefteå när det var så fint väder där på kvällen. Nu börjar till och med solen kolla fram en hel del på dagarna här också. Lite synd att den inte kommit fram tidigare men bättre sent än aldrig!
 
Om jag har tid ikväll ska jag försöka piffa till designen med lite nytt men vi får se om det finns tid och ork. För mig tar det ju faktiskt lite tid att försöka förstå mig på alla dessa krångliga koder.
 
 
 
 
 
 
2012-08-11 ? 20:15:47

DigitalFoto

 
Minns att jag hade skickat in den här bilden för länge sedan och stog en dag inne på ica och kunde inte låta bli att tvär kika igenom en DigitalFoto tidning och helt plötsligt dyker min bild upp i tidningen. Då var jag ju bara tvungen att köpa den haha. Lite roligt att min bild blev en av dom tio som var med i det numret:)
 
Bläddrade igenom några av tidningarna i hopp om lite inspiration och nya ideér, man lär sig otroligt mycket av dom tidningarna, om man bara tar sig tid och försöker. När kameran är hemma igen så ska jag nog ta mig tid att  ta några såna här bilder igen.
2012-08-11 ? 16:34:13

Feather

 
 
Hittade en sån här häftig fjäder i skogen när jag var ute och red för några dagar sen, så jag tog hem den och provade fota lite. Så dålig på bild gjorde den väl sig inte?
Jag tycker den var rätt så fin, har aldrig sett en sån förut. Man ser ju mest bara dom vanliga svarta så det var lite små roligt att se en randig! :)
 
 
2012-08-10 ? 11:03:58

Fina katt

 
2012-08-09 ? 15:14:26

Självporträtt

 
Jag satt här nere i källaren och såg på tv och tänkte för en kort stund faktiskt utnyttja min lilla "fotostudio" med blixtrar och softboxar som knappt har kommit till användning förut.. hade tänkt prova fota något självporträtt med eller i vatten, men då insåg jag precis när jag tänkte gå upp och hämta alla saker att jag inte har någon kamera hemma nu.. det är så ovant att jag redan första dagen utan den glömmer bort.
Men här är ett annat självporträtt som jag tog för några dagar sedan. 
2012-08-08 ? 19:09:07

New in

Här är det jag fick med mig från Skellefteå, inte så mycket egentligen men det var behövliga saker iallafall. 
En marinblå tröja och en röd tröja i samma material, vet inte om man kan kalla det virkat..? nästan.
En vit mjukiströja och en jeansskjorta. 
Ett par låga vita converse som jag letat länge efter.
En börs, en vit klocka och ett korshalsband i trä.
 
Imorgon så åker min bror till Bulgarien och där följer mina kära ägodel kameran med..kommer bli tufft att lägga upp bilder i en hel vecka utan kamera men jag får försöka så gott jag kan!
2012-08-08 ? 00:09:54

Fina Skellefteå

 
Vid klockan 7 ikväll stannade bussen i Lycksele, en del pengar har gått åt men inte så fasligt mycket som jag förväntade mig. Var där med Linnea och hade faktiskt en riktigt härlig "helg" skönt att komma bort en stund och sluta tänka i två dagar.
Med mig hem har jag några fina saker men inte så mycket. Lägger upp senare vad jag har köpt, nu måste jag få ställa mig i duschen och sen lägga mig i sängen, så pass trött som jag är i kroppen lär jag väl somna på 5 minuter.
2012-08-05 ? 20:15:45

Strawberries

 
Mamma hade varit ute och plockat in jordgubbarna idag så efter maten blev det lite jordgubbar och glass, bara andra gången för i år jag äter jordgubbar haha.
 
Imorgon klockan 4 på eftermiddagen ska jag och Linnea sätta oss på en buss mot Skellefteå för att spendera lite pengar på kläder och annat roligt, sover över där och går på stan på tisdag så jag kommer nog hem på tisdag kväll och förhoppningsvis har jag med mig något fint att visa!
2012-08-04 ? 23:38:12

3096 dagar Natascha Kampusch

 
Ikväll ska jag påbörja mina tre sista kapitel i den här fantastiska boken av Natascha Kampusch.
Natascha blev kidnappad som 10 åring och hölls fången i 8 år då hon till slut lyckades fly.
Som alltid måste jag smyg kika på allra sista sidan utan att läsa dom sista raderna såklart, hittade en sms kod till hennes hemsida så jag gick in och kollade, där fanns en hel del bilder och filmer både i och utanpå huset hon hölls fången i, bilder från när hon var liten och så vidare. Jag är helt tagen, det är fruktansvärt att se verkligen hur det såg ut och vart hon fick tillbringa sin barndom. 
 
En bok som absolut är värd att läsa!
 
2012-08-03 ? 22:35:43

Instagram

2012-08-02 ? 22:13:34

Makeup

2012-08-02 ? 11:21:20

Gråskala

Godmorgon!
Jag lägger upp två bilder jag fotade när jag och pappa var ute en sväng, två i gråskala som jag ställde in direkt i kameran. Det är rätt så kul att fota med monokrom (svartvitt), känns som om det blir en annan känsla i bilden. Men alla fördelar har nackdelar, bilderna finns ju då endast i svartvitt.
 
2012-08-01 ? 18:24:04

Vindeln tävling

Nu har jag skickat ut alla bilder som har frågats efter, cirka 150 bilder är nu utskickade så nu återstår bara resten av bilderna. Dom får ta sin tid så länge det inte kommer någon ny och frågar efter bilder.
Nu ska jag se OS en stund och bara ligga i soffan och vila, skönt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!