2012-07-30 ? 15:27:42

Photoshop

 
Satt och redigerade bilder från tävlingen i Vindeln som var i helgen, visade sig vara 1034 bilder att ladda över från kameran. Satt uppe till klockan 1 igår för att få klart alla bilder som skulle skickas ut till olika ryttare och jag fortsätter idag eftersom jag har ett par stycken kvar att skicka till. 
 
2012-07-27 ? 23:48:48

Sleep tight

Har precis duschat efter en liten kvällsjogg, riktigt skönt ute på kvällen nu faktiskt. 
Ska lägga mig och sova alldelens strax så jag orkar upp imorgon på tävling i Vindeln. Ser ut att bli bra väder så den här gången vill jag lita på väderleksrapporten.
 
2012-07-26 ? 18:24:44

Motorveckan

Gick ner och kollade på vattenskotrarna igår kväll med Elvira och Linnea, dagen var inte så lyckad i sig när jag redan var stressad och inte på toppen humör så cyklade jag in i världens spöregn så när jag kom fram till linnea såg det ut som om jag hade vart och bada, wiho. Men kvällen slutade bra tack och lov! 
 
Har fått hem ett polariseringsfilter som pappa beställde för nån vecka sen också som jag har tänkt prova lite mer framöver men det är faktiskt lite svårt när det är gråa moln täckt över hela himlen..
 
2012-07-25 ? 16:41:45

Gokart

Följde med pappa till gokartbanan idag där det var tävling och fotade lite och här är två av cirka 200 bilder jag tog..nu ska jag äta middag och sen far jag ner och fotar vattenskotrarna om vädret håller i sig, men det ser helt okej ut.
2012-07-24 ? 22:56:59

Har du tänkt på att vi nästan aldrig lyfter vår blick från marken

Längesen jag publicerade någon bild och skrev lite text men min inspiration till det här med bloggen försvann när kameran mest låg i kameraväskan och vilade lite. Men nu har jag lite mer eller mindre av att längtat efter det här igen så nu ska jag försöka uppdatera med jämna mellanrum. 
 
Jag hoppas att solen vågar sig fram imorgon då jag faktiskt hade tänkt mig ut och försöka fota lite nu när det är motorveckan här i Lycksele. Med lite tur så kommer det upp några nya bilder imorgon!
2012-07-09 ? 19:10:26

Travet

 
I lördags trotsade jag min fot och cyklade ner på travet med mamma, Mimmi och Tony med kryckorna på pakethållaren, regn föll från himlen lite då och då men eftersom det var varmt i luften så var det ganska mysigt ändå. 
Dom senaste dagarna har jag bara legat och sett tv typ för att hoppas på att foten ska läka, men det verkar ta ett par dagar till, hoppas bara det hinner läka tills fredag då det är tänkt att jag ska tävla i Piteå, tre dagar.. annars får det ställas in.
2012-07-07 ? 01:14:36

Invigning av hästveckan

Först var det en kortege genom stan med massor av olika föreningar och ekipage.
Sen var det en liten hopptävling inne i stan på en parkering som min finaste vann! Duktig kille.
 
Mot klockan 5 cyklade jag och mamma ner till en restaurang och åt middag sen kollade vi på riddarspelen, det var faktiskt rätt så kul att titta på och några bilder lyckades jag ju ta också. 
Har inte så mycket mer att skriva om det här egentligen mer än att det har varit en bra dag överlag och riktigt varmt ute! Nu ska jag försöka få mig lite sömn så jag förhoppningsvis orkar upp till nya evenemang imorgon.
2012-07-05 ? 18:27:45

Bara dom som bländats av ljuset kan se hur bra vi mår

Går ut på en fotopromenad och ser om det finns något fint att fota nu i det fina vädret.

2012-07-05 ? 16:27:37

Sodastream

 
Sitter och häller i mig sodastream ute i värmen, snart är det dags att dra sig mot stan och förbereda inför imorgon då hästveckan ska invigas med en kortege genom stan och en liten hopptävling, så till veckan lär det bli en del hästbilder som dyker upp på bloggen om vädret håller i sig så pass bra som idag!
2012-07-04 ? 17:53:21

Beloved wednesday

 
Fotade lite ute på baksidan tidigare idag, nu tror jag att sommaren börjar komma på riktigt!
(peppar peppar)
Skönt att man gjort bort sitt jobb och nu bara kan njuta av sommarlovet, värmen kom perfekt!
2012-07-03 ? 19:17:08

Tiara

Sprang in på Tiara och köpte det här armbandet från Edblad för mitt presentkort jag hade där.
Jag älskar det. 
 
Gick in på skohörnan sen och skulle kolla om dom hade några converse eftersom dom ändå hade rea, hittade dom jag ville ha men ingen storlek som passade mig så jag får beställa ett eller två par istället. 
 
2012-07-01 ? 21:42:56

Stöcke tävlingen

För någon timme sen kom vi hem från stallet efter att ha lämnat Stöcke och sol till regn, blixtrar och åska här hemma i Lycksele. Dagen har varit superbra och vädret likaså, tog med oss två andra placeringar hem och en ponny som skött sig utmärkt. 
Jag hoppas att jag kan lägga ut mer bilder senare om jag får tag i några.
Nu ska jag snart gå och duscha sen ska jag ta en helkväll i soffan och se på tv, för nu är jag helt slut på..tack och lov att man får sova hur länge man vill numera!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!