2012-09-30 ? 18:10:08

And it's dark in a cold December but I've got you to keep me warm

Tog mig en promenad hem idag vid klockan två i det fina höstvädret, tillsammans med lite härlig musik i öronen och ett gott humör. Hela helgen var kanon och så otroligt vackra vänner jag har ♥ 
Snart ska jag iväg på stallet och ta hand om min stjärna, sedan är det bara att ladda upp för en ny skolvecka.
 
2012-09-26 ? 17:35:01

Du tror att dom som du vill kalla människor ska se ut och alltid tänka just som du

 
I brist på att skriva något och i brist på bilder.
2012-09-24 ? 20:49:49

Instagram

 
Instagram photos.
 
2012-09-23 ? 16:54:24

You're gonna make me lonesome when you go


Alla ni som inte håller på med någon sport, vad gör ni egentligen på dagarna? 
Jag har absolut ingenting att göra, har varit rastlös i flera timmar och jag blir näst intill galen snart. Stallet väntar tills ikväll efter som vi har stalljouren så jag försöker fördriva tiden med att redigera och sortera bilder på datorn.
2012-09-22 ? 20:57:24

22 september


När många tankar, många känslor och många djupa andetag tar plats i livet då får man vara tom en stund. Och allt löser sig, det gör det alltid, även detta löser sig utan större problem, annat än en sten från hjärtat faller som samtidigt som många tårar kommer falla ner för kinden.
Men det får det göra och det ska det göra. 
För när jag sitter här på mitt rum med lampan släckt då hinner känslorna ikapp mig, de känslorna som jag sprungit ifrån hela dagen, de känslorna som jag måste få släppa ut i min ensamhet innan jag kan förstå. Jag har nu gjort två saker i livet som jag lovade mig själv att aldrig någonsin göra, ibland måste man följa hjärnan före hjärtat för att fixa den mentala delen. 
Jag kan säga med ett leende på läpparna att det här kommer bli bra.
 
 
2012-09-20 ? 16:59:55

Groda

 
 
2012-09-18 ? 18:27:03

Spanien 2012Nu har jag fått ordning på mina bilder och kunnat sätta mig ner och kolla igenom en stund. 
Första bilden är tagen i Fuengirola på stranden när klockan var ca 8, jag hade sett en bild på google på den här stranden och jag ville själv ha en egen bild på den. Man fick skynda sig lite eftersom den vackra mörkblåa himlen snabbt övergick i ett kolsvart mörker.
Andra bilden är en simpel bild på havet nedanför mina kusiners lägenhet.
Tredje och fjärde bilden är tagen i Gibraltar som tillhör Storbritannien, det bestod i princip bara av en gigantisk klippa med vilda apor, gruvor och en enormt fin utsikt. 
Femte bilden är tagen där vi bodde i Cala de Mijas 
 
Åh vad jag vill tillbaka, tänk att man kunde gå ut klockan 12 på natten i shorts, måsta ta en siesta för att man inte orkade vara vaken en hel dag pga. värmen och bada i poolen klockan 10 på kvällen.
2012-09-04 ? 19:59:37

Upp över molnen bort från digNu är det mesta packat, det återstår bara småsaker och jag ska precis återgå till min fantastiska samling skolmaterial. Imorgon åker vi bil ner till Stockholm och stannar över natten, sen kliver vi på planet till Tyskland och byter där till Spaniens plan. Förhoppningsvis landar vi i Malaga med strålande sol och värme men det återstår att se. 
 
Kommer nog inte att ha tid att blogga någonting under resan och kommer heller inte kunna lägga ut bilder så jag hoppas att ni läsare tittar in på Måndag vecka 38 när jag är hemma i Sverige igen med troligen två minneskort fulla av bilder!
 
2012-09-03 ? 18:39:00

Det är för oss som solen går upp

2012-09-02 ? 18:47:18

Lycksele tävling
Redigerar för fullt för att hinna med i den takt folk vill ha bilder, snart ger mina axlar upp och ska nog ta en paus från det här en stund när det lugnar ner sig.
Men nu vet ni alla vad min kväll kommer bestå av, det är så roligt att sen få massa glada leenden tillbaka!
2012-09-01 ? 19:27:36

Du ska aldrig någonsin se mig gå

 
Idag har jag varit fotograf hela dagen på Lyckseles hopptävlingar, det kommer bli samma sak imorgon om inte regnet kommer och knackar oss på axeln. Så som alla andra tävlingar så är det bara att skriva till mig så ska jag försöka skicka bilder så fort jag kan. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund och göra skolarbete + läsa ur nyaste DigitalFoto tidningen!Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!